5 grunde til at vælge Rent Guide til at køre din sag

af Frederik Reichstein | Udgivet september 21, 2017

Selvom det er muligt at køre din sag selv gennem Huslejenævnet, giver vi her fem grunde til at du måske kan være bedre stillet ved at vælge Rent Guide til at køre den i stedet.

1. Det er et komplekst system!

Hovedårsagen til at vælge Rent Guide til at repræsentere dig er systemets kompleksitet, da de fleste sager er meget tidskrævende. Især udlændinge vil have svært ved at navigere i systemet, og de værste sager er ofte vanskelige at håndtere for expats, da udlejere direkte henvender sig til udlændinge. Samtidig er sandsynligheden for en gevinst højere, hvis sagen håndteres af fagfolk, da nogle udlejere bruge store advokatfirmaer til at håndtere deres sager.

2. Få den maksimale kompensation!

Nogle sager kan være nemme at håndtere alene, men vi sørger for at du modtager det fulde beløb i stedet for at blive kompenseret for minimumsbeløbet. Hvis vi vinder din sag, opkræver vi 24% + moms af den kompensation du får og 0% af eventuel fremtidig fradrag af din husleje. Det er naturligvis en motivation for os at sikre den højest mulige kompensation for dig, da det også resulterer i et bedre resultat for os. En win-win situation!

3. Vi tager den juridiske kamp mod udlejeren og henter dine penge hjem!

At drive din egen sag mod magtfulde udlejere kan være en stor mundfuld, især fordi de ofte, som nævnt, ansætter store advokatfirmaer til at håndtere deres sager. Tilgengæld ved udlejerne, at vi vil kæmpe hård for din sag, så de vil tænke sig om en ekstra gang inden de gør det til en dyr sag ved at trække den i retten.

4. Ingen risiko for at bruge penge ved at tabe sagen!

Skulle det uheldige ske at vi ikke kan vinde din sag, så vil du aldrig have nogen omkostninger ved at bruge os. Vi tager hånd om alle omkostninger og gebyrer i hele sagen, også hvis sagen tabes, behøver du ikke at betale os for dette. Endnu en grund for os at arbejde hårdt for at sikre at sagen er vundet og (forhåbentlig) endnu en grund til at få os til at håndtere din sag. Med Rent Guide vil du aldrig være nødt til at betale,, du kan bare læne dig tilbage og slappe af.

5. Lad os se på din sag på et uformelt møde!

De fleste tilfælde vi ser er ikke “lette”, så enhver sag skal bedømmes individuelt. Derfor begynder vi ved at møde med dig for at diskutere sagen. Selvom du ikke ønsker at vi skal repræsentere dig, vil vi altid være mere end villig til at rådgive dig. Det er 100% din beslutning.

Kontakt os

Hvis du vil have et kig på sagen, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@rentguide.dk. Du kan også kontakte os via vores Facebook side.


Relaterede indlæg

Sådan finder du ud af, om du betaler for meget Vi har lavet en kort guide til, hvordan du udfylder vores online beregner. Her kan du læse, hvordan du sikrer dig en tilbagebetaling for det, du har betalt for meget i husleje, og hvordan du starter din sag hos Rent Guide. Det er hurtigt klaret, men...
Case: Kompensation på 13.740 kr til 50 kvm på Frederiksberg I dette tilfælde fra februar 2017 hjalp vi en britisk statsborger ved at få hans kompensation fra udlejeren. Lejligheden blev lejet ud gennem vores kundes arbejdsgiver. Det var en 50 m2 lejlighed og vores kunde havde betalt omkring 8.000 kr per...
Min tidligere udlejer vil ikke betale mig depositum tilbage. Kan Rent Guide Hjælpe mig med at få det... Det korte svar? Måske! Men hvis du vil øge dine chancer for at få en indbetaling tilbage, lister vi her vores tre bedste råd. Underskriv ikke!Det vigtigste er at huske, at du ikke underskriver rapporten fra dit fraflytningssyn, medmindre du er...
Case: Kompensation på 75.631 kr. skaffet ved forlig til lejlighed på Østerbro Ved denne sag fra December 2018, hjalp vi en lejer bosat på Østerbro i en 48 kvm'ers lejlighed med at få nedsat sin månedlige husleje fra 11.800 kr., således at lejeren modtog en kompensation på 75.631 kr. Processen Sagen startede med at vores...