Case: Kompensation på 13.740 kr til 50 kvm på Frederiksberg

af Alex | Udgivet oktober 18, 2017

I dette tilfælde fra februar 2017 hjalp vi en britisk statsborger ved at få hans kompensation fra udlejeren. Lejligheden blev lejet ud gennem vores kundes arbejdsgiver. Det var en 50 m2 lejlighed og vores kunde havde betalt omkring 8.000 kr per måned.

Processen

Vi begyndte, som vi altid gør, ved at aflægge et møde med vores klient for at diskutere hans sag, og om hvorvidt det var det rigtige valg for ham. Mødet gik godt, og vi endte med at gå igennem alt relevant dokumentation for at bedst bedømme hvordan vi skulle håndtere sagen.

Derefter indbragte vi sagen for Huslejenævnet, som arrangerede en lejekontrol. Hvis vores kunder ønsker det, er vi altid villige til at være til stede ved inspektionerne for at sikre, at vores kunders interesse er opfyldt. Således deltog vi i denne inspektion for at sikre, at ethvert spørgsmål blev gennemført retfærdigt.

For at gøre processen så let som mulig for vores klient, håndterede Rent Guide al korrespondance frem og tilbage mellem ejendomsindehaverens advokat, Huslejenævnet, og vores klient. Dette var også for at sikre, at der ikke blev glemt noget krav eller at fakta blev forvrænget.

Resultatet

Resultatet blev en tilbagebetaling på 13.740 kr, som blev sendt til vores klient efter at have hævet de aftalte 30%. Rent Guide overførte pengene inden for en uge fra beslutningen.

Skal vi håndtere din sag?

Opret din sag gennem vores sagsformular eller kontakt os på info@rentguide.dk eller via vores Facebook side!