Case: Kompensation på 85.541 kr. skaffet til lejer bosat på Frederiksberg

af Alex | Udgivet april 29, 2019

Ved denne sag afsluttet i Oktober 2018, hjalp vi en lejer bosat på Frederiksberg i en 61 kvm’ers lejlighed med at få nedsat sin månedlige husleje fra 13.500 kr. til 8.000 kr., således at lejeren modtog en kompensation på 85.541 kr.

Processen

Processen starter som altid med at vores eksperter laver en indledende vurdering af sagen. Her vurderes om de mener lejeren har betalt for høj husleje. Efter den indledende vurdering mente vores eksperter at lejeren betalte for meget i husleje. Baseret på vores tidligere erfaringer er denne vurdering nærmest skudsikker, og der var altså gode chancer for at huslejenævnet ville tildele en fornuftig kompensation.

Efter endelig bekræftelse fra lejeren, begyndte vores eksperter at forberede sagen. Få dage senere var den sendt til huslejenævnet. Sager indberettet ved huslejenævnet tager som regel omkring 3 måneder før de er færdigbehandlet. I denne ventetid gør vi meget ud af at være til rådighed for lejeren til ethvert spørgsmål eller behov de måtte få undervejs. I denne sag var der blandt andet et problem med en besigtigelse huslejenævnet gerne ville lave. Her sørgede vi for kontakten med huslejenævnet og udlejeren for at løse konflikten. Lejeren behøvede altså ikke at bekymre sig nærmere om det end at sende det i vores retning.

Da afgørelsen var nået frem efter lidt over 2 måneder, sørgede vi for at inddrive kompensationsbeløbet fra udlejer. Kompensationsbeløbet stod på lejerens konto 4 dage efter afgørelsen var givet.

Resultatet

Resultatet blev en kompensation på 85.541 kr., der efter Rent Guide har fratrukket sit gebyr på 30%, gik ind på lejerens konto, kun knap 3 måneder efter sagen først var blevet oprettet på vores hjemmeside.

Skal vi håndtere din sag?

Opret din sag gennem vores sagsformular eller kontakt os på info@rentguide.dk eller via vores Facebook side!