Hvem Står Bag Blackstone-Testen.dk

af Alex | Udgivet november 18, 2019

Hvad er Blackstone Testen?

Blackstone Testen er en beregner, der kan give enhver bosat i en lejlighed eller på et værelse, en idé om hvorvidt deres udlejer tager en for høj husleje. Blackstone Testen er ment som en umiddelbar test, og giver ikke selv noget endegyldigt svar. Når man har indtastet sine informationer og får et svar, kan man trykke sig videre til rentguide.dk. Her sidder et hold af eksperter klar til at give en grundigere vurdering af ens situation.

Blackstone Testen fungerer hvis man bor i en lejlighed ejet af Blackstone, 360 North, eller en tilsvarende kapitalfond. Testen fungerer også for enhver anden lejer bosat i Danmark. Set i lyset af den senere opmærksomhed på opkøb og renovering af ejendomme i Danmark, er Blackstone Testens formål, at give lejere en bedre mulighed for at kende deres rettigheder.

Hvorfor er Blackstone Testen lavet?

Blackstone Testen blev lavet for at vise, at nogen er villige og i stand til at bekæmpe den negative udvikling. Selv når denne udvikling er anført af internationale kapitalfonde med dybe lommer og dygtige advokater.

Selvom den såkaldte “Blackstone-paragraf” giver adgang til at hæve huslejen når ejendommen er renoveret, bliver huslejen ofte sat for højt. Der er nemlig en begrænsning på hvor meget de må hæve huslejen. Blackstone har indtil nu allerede tabt 20 uf af 23 sager de har haft prøvet ved huslejenævnet. Disse var sager, hvor de havde hævet huslejen for meget efter en renovering.

Det kan være uigennemskueligt som lejer, at finde ud af hvornår det er tilfældet. Det hjælper Blackstone Testen alle lejere i Danmark med.

Vi vil ikke stå for at internationale kapitalfonde som Blackstone konsekvent sætter en for høj husleje. Tag Blackstone Testen og få en idé om du bliver snydt af en kapitalfond.

Hvem Står Bag Blackstone Testen?

Grundlagt i 2016, Rent Guide var en reaktion på den uholdbare udvikling på det danske boligmarked. Med udlejere der opkræver urimelige beløb for selv de mindste værelser, er vores mission at vende denne udvikling og sørge for at boligpriserne er rimelige. For at kunne hjælpe alle, er vores service gratis, og vi tager os af alle udgifter og gebyrer i processen. Vi beder blot om 30% af den kompensation, du modtager, hvis vi vinder din sag.

Et år senere havde vi vundet flere sager imod profit-sultne udlejere og dermed startet rejsen til at gøre lejebolig-markedet retfærdigt igen. Vi er altid villige til tage imod sager for at sikre overkommelige huslejepriser for så mange som muligt!

Vi har kæmpet kampen i 3 år allerede. Vi er glade for at se medie-opmærksomhed på noget vi har set som værende problematisk i længere tid, og vi er klar til at kæmpe kampen hårdere end vi nogensinde har gjort før!

Du er altid velkommen til at oprette en sag på rentguide.dk, og få en gratis og uforpligtende vurdering af din sag. Herfra er du velkommen til selv at tage sagen til huslejenævnet, eller lade en af vores specialister ordne det hele for dig.