Min tidligere udlejer vil ikke betale mig depositum tilbage. Kan Rent Guide Hjælpe mig med at få det tilbagebetalt?

af Alex | Udgivet oktober 20, 2017

Det korte svar? Måske!

Men hvis du vil øge dine chancer for at få en indbetaling tilbage, lister vi her vores tre bedste råd.

Underskriv ikke!
Det vigtigste er at huske, at du ikke underskriver rapporten fra dit fraflytningssyn, medmindre du er helt sikker på at du kan acceptere de angivne mangler mv. i lejligheden, og at det er dit ansvar at fejlene er der. Hvis du ikke har underskrevet rapporten, bliver det meget nemmere for os at arbejde på at få din indbetaling tilbage.

Underskrivning uden at acceptere
Nogle udlejere har en dårlig tendens til at tvinge lejere til at underskrive rapporten på stedet. Hvis du er i sådan en situation, kan du underskrive det, men efterlade en kommentar, der hedder “Jeg er ikke enig i denne rapport”.

Billeder!
Det er også altid en god idé at tage mange billeder, når du flytter ind (og når du flytter ud), hvis der er fejl i lejligheden. For at sikre troværdigheden af disse billeder kan du straks sende dem i en e-mail til din udlejer, så der er bevis for dato og klokkeslæt for, hvornår billederne blev taget.

Kontakt os

Hvis du vil have at vi kigger på din sag, er du altid velkommen til at sende os en mail på info@rentguide.dk. Du kan også kontakte os via vores Facebook side.