Om Os

Hvorfor er vi her

Grundlagt i 2016, Rent Guide var en reaktion på den uholdbare udvikling på det danske boligmarked. Med udlejere der opkræver urimelige beløb for selv de mindste værelser, er vores mission at vende denne udvikling og sørge for at boligpriserne er rimelige.For at kunne hjælpe alle, er vores service gratis, og vi tager os af alle udgifter og gebyrer i processen. Vi beder blot om 30% af den kompensation, du modtager, hvis vi vinder din sag.

“Vi vil forberede og præsentere din sag for at få refunderet din overbetalte husleje – selv hvis du er flyttet fra landet i mellemtiden.”

– Frederik Reichstein, Marketing Manager hos Rent Guide

Hvordan er vi endt her

På en kold og grå efterårsdag i København sad tre fyre, og delte sine frustrationer om lejebolig-markedet i den danske hovedstad. Hvordan kunne det være muligt at så mange udlejere udnyttede menneskers desperate søgning efter et sted at bo – og hvordan kunne de slippe afsted med det? De besluttede, at der måtte gøres noget ved det.

Med baggrunde inden for den juridiske og økonomiske sektor indså de, at de havde kompetencerne til at gøre noget ved deres frustrationer. Det var sådan idéen om Rent Guide opstod.

Et år senere havde vi vundet flere sager imod profit-sultne udlejere og dermed startet rejsen til at gøre lejebolig-markedet retfærdig igen. Vi fortsætter med at gøre vores arbejde, så længe det er nødvendigt, og vi er altid villige til tage imod sager for at sikre overkommelige huslejepriser for så mange som muligt!

Hvad skiller os ud fra mængden?

Hos Rent Guide stræber vi efter at sikre det bedst mulige udfald for din sag. Vi har en unik forretningsmodel for denne industri, der sørger for, at når vi sikrer dig den bedste kompensation, får vi også det bedste ud af det.

Det er derfor, at vi aldrig kræver betaling for at føre din sag, selvom vi ikke vinder. Derfor vil det altid være i vores bedste interesse at arbejde ikke blot for at vinde din sag men for at skaffe dig den bedste mulige kompensation.

Mød holdet

Frederik Reichstein – Marketing Manager fr@rentguide.dk

Jonas No Sjølund – General Manager js@rentguide.dk

Vi er baseret i det centrale København og kan kontaktes på info@rentguide.dk eller gennem vores kontaktformular.

CVR-nummer: 39402904.