Sagsforløb

Den første uge

 1. Prøv vores beregningsværktøj for at se om du er berettiget til at få tilbagebetalt noget af din husleje.
 2. Udfyld vores formular. Du få typisk svar dagen efter om morgenen.
  Vores specialister vurderer om du betaler for meget i husleje, og i så fald om du er berettiget til tilbagebetaling. Ønsker du at forfølge sagen kan vi indgå en aftale.
 3. Der forsøges indgåelse af forlig med din udlejer. Såfremt de ikke ønsker en forligsmæssig løsning, vil sagen blive indbragt for huslejenævnet.

De første måneder

 1. Vores specialister tager din sag for Huslejenævnet. Rent Guide sørger for at betale alle udgifter og gebyrer forbundet med sagen.
 2. I løbet af sagen, vil lejemålet blive besigtiget for at etablere hvilke forbedringer der er udført. Dette gøres, for at vurdere hvad den lovlige husleje skal være. Dette tager typisk 10 minutter.

Det første halve år

 1. Huslejenævnet bedømmer din sag.
  • Når sagen vindes er du berettiget til kompensation. Først når pengene er overført til din konto og din leje er nedsat, bliver Rent Guide betalt.
  • Hvis vores specialister taber din sag, så er alle sagsomkostninger og gebyrer dækket af Rent Guide.
  • I tilfældet af at udlejeren skulle vælge at anke en tabt sag forbeholder Rent Guide sig retten til ikke at fortsætte med at repræsenterer kunden i Boligretten eller en højere instans. Vi vælger dog oftest at tage alle vores sager helt til dørs.
 2. Hvis din udlejer nægter at tilbagebetale din kompensation, vil Rent Guide klare den fremtidige inkassosag, så du ikke behøver bekymre dig om det.