Sagsforløb

Den første uge

 1. Prøv vores beregningsværktøj for at se om du er berettiget til at få tilbagebetalt noget af din husleje.
 2. Udfyld vores sagsformular. I løbet af kort tid vil vi gennemgå din sag og vende tilbage til dig.
  Vores specialister vurderer om du betaler for meget i husleje, og i så fald om du er berettiget til tilbagebetaling. Vi kontakter dig, inden vi går videre med sagen.

De første måneder

 1. Vores specialister tager din sag for Huslejenævnet. Rent Guide sørger for at betale alle udgifter og gebyrer forbundet med sagen.
 2. Huslejenævnet er i løbende kontakt med Rent Guide, og kan måske forlange at inspicere din lejlighed. Inspektionen tager ikke mere end 30 minutter og er normalt håndteret af klienten. Rent Guide assisterer med planlægning af mødet.

Det første halve år

 1. Huslejenævnet bedømmer din sag.
  • Hvis vores specialister vinder din sag, så overfører Rent Guide kompensationen til dig, så snart den er modtaget. Det gør selvfølgelig ingen forskel om du er bosat i Danmark eller et andet land på det tidspunkt. Rent Guide har et honorar på 30% af kompensationen.
  • Hvis vores specialister taber din sag, så er alle sagsomkostninger og gebyrer dækket af Rent Guide.
  • I tilfældet af at udlejeren skulle vælge at anke en tabt sag forbeholder Rent Guide sig retten til ikke at fortsætte med at repræsenterer kunden i Boligretten eller en højere instans. Vi vælger dog oftest at tage alle vores sager helt til dørs.
  • Vi forbeholder ydermere retten til at stoppe med at repræsentere kunden på ethvert tidspunkt i forløbet.
 2. Hvis din udlejer nægter at tilbagebetale din kompensation, vil Rent Guide klare den fremtidige inkassation, så du ikke behøver bekymre dig om det.